Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Іванівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04352931) був реорганізований і увійшов до складу Благовіщенської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Іванівка
Кам’янсько-Дніпровський район, Запорізька область

Про внесення змін до рішень сільської ради стосовно місцевих податків та зборів.

20 травня 2016 року на п’ятої сесії сьомого скликання Іванівської сільської ради були внесені зміни в діючи рішення стосовно податків та зборів.

Рішенням № 3 від 20.05.2016 р. скасовано рішення Іванівської сільської ради № 7 від 20.01.2015 р. «Про затвердження положення «Про акцизний збір на території Іванівської сільської ради».

Рішенням № 4 від 20.05.2016 р. були внесені зміни до Положення «Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Іванівської сільської ради» та встановлені нові ставки податку:

- для фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб 1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 кв. метр бази оподаткування;

- для фізичних осіб 0,1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 кв. метр для житлової нерухомості та 0% для не житлової нерухомості».

Рішенням № 5 від 20.05.2016 р. були внесені зміни до рішення № 2 від 13.07.2015 р «про затвердження ставок податку на майно (в частині плати за землю) на території Іванівської сільської ради»:

- для земельних, які перебувають у постійному користуванні суб’єктів господарювання (крім державної та комунальної форми власності) за земельні ділянки зайняті виробничими, будівельними, підприємствами, неприбутковими, бюджетними установами та іншими організаціями – 3 % від нормативної грошової оцінки.

З повним текстом рішень ознайомитись можливо на сайті Іванівської сільської ради у розділі «рішення сесії» або у приміщені сільської ради.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua